RVNEXUS, zelf ervaren?
Bel: +31 (0)78 684 6611

Neem contact met ons op of vraag een sample aan en test het zelf!

Contact opnemen

Kopervet

Kopervet is overbodig geworden door het nieuwe RVNEXUS van Kobout. RVNEXUS is een coating die we aanbrengen op bouten en moeren. Hierdoor wordt het monteren en demonteren u eenvoudig gemaakt. Het grootste voordeel is wel dat koudlas, ofwel galling, wordt voorkomen. Daarnaast zorgt de coating voor een aanzienlijke vermindering van montagetijden. Ook zorgt de coating ervoor dat moeren en bouten na jaren van bevestiging nog steeds demonteerbaar zijn. Hergebruik is hierna ook nog mogelijk. Kopervet is dus overbodig geworden. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Kobout betreffende RVNEXUS.

Alternatief voor kopervet: RVNEXUS

RVNEXUS is een alternatief voor kopervet dat nóg meer voordelen biedt en ervoor zorgt dat kopervet compleet overbodig wordt. RVNEXUS is uitgebreid getest en kan worden aangebracht op bouten en moeren. Wij beschikken zelf over een standaard, maar uitgebreid assortiment met RVS moeren en borgmoeren die voorzien zijn van RVNEXUS. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar. U hoeft dus niet lang te wachten op uw product bij Kobout. Al deze materialen zijn traceerbaar door een LOT-nummer.

Vraag naar de mogelijkheden

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij Kobout. Wilt u af van kopervet en RVNEXUS zich laten bewijzen? Vraag dan direct een sample aan om te kijken hoe het werkt! Bij vragen kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)78 684 6611. Of door onderstaand formulier in te vullen.

verstuur uw aanvraag

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Vreten van RVSVastlopen RVS boutenKoudlas RVS

RVNEXUS ©