RVNEXUS, zelf ervaren?
Bel: +31 (0)78 684 6611

Neem contact met ons op of vraag een sample aan en test het zelf!

Contact opnemen

Vreten van RVS

Koudlas en het vreten van RVS bevestigingsmaterialen kan worden voorkomen met RVNEXUS van Kobout. Dit is een coating dat op bouten en moeren kan worden aangebracht. Het is uitgebreid getest en hieruit is gebleken dat het al voldoende is om het enkel op moeren en borgmoeren aan te brengen voor een goed resultaat. Hierdoor hoeven de bouten niet behandeld te worden met RVNEXUS. Dit zorgt voor tijds- en kostenbesparing. Ook het feit dat smeermiddelen niet meer nodig zijn, draagt bij aan de besparing. Het is dus een goedkope en milieuvriendelijke oplossing voor ieder bedrijf dat te maken heeft met koudlas of het vreten van RVS. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Kobout!

Vreten van RVS: eenvoudig te voorkomen met RVNEXUS

Vreten van RVS bevestigingsmaterialen is verleden tijd met RVNEXUS. Doordat er geen sprake meer is van smeermiddelen, werkt u schoon en bespaart u tijd en geld. Het heeft een robuuste uitstraling door de zilvergrijze coating. Dit is de standaardkleur. Het is ook mogelijk om op aanvraag een transparante coating aan te brengen. Het grote voordeel van RVNEXUS is dat bevestigingsmaterialen na jaren van dienst nog demonteerbaar zijn. Daarna zijn ze ook nog te hergebruiken.

Vraag een sample aan bij Kobout

Vraag vandaag nog een sample aan! Laat het vreten van RVS materialen en koudlas tot het verleden behoren! Vragen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)78 684 6611. Of door onderstaand formulier in te vullen.

verstuur uw aanvraag

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Vreten van boutenMoeren met coatingKopervet

RVNEXUS ©