RVNEXUS, zelf ervaren?
Bel: +31 (0)78 684 6611

Neem contact met ons op of vraag een sample aan en test het zelf!

Contact opnemen

Moeren met coating

Voor moeren met een coating tegen koudlas, komt u naar Kobout. Wij maken gebruik van RVNEXUS. Een coating die bouten en moeren beschermd tegen koudlas, ook wel galling genoemd. Dit ontstaat bij schroefdraadverbindingen en is een vorm van slijtage. Dit komt door de wrijving tussen twee glijvlakken. Door RVNEXUS toe te passen wordt dit fenomeen voorkomen. Door koudlas zijn bouten en moeren na jaren niet meer bruikbaar. Na jaren van bevestiging is het met RVNEXUS nog steeds demonteerbaar. Dit betekent ook dat de bouten en moeren met coating na al die jaren nog te hergebruiken zijn. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij Kobout!

Moeren met coating: optimale bescherming

Door moeren met de RVNEXUS coating te kopen, bent u verzekerd van optimale bescherming van de bevestigingsmaterialen. En dat voor jaren. U kunt bouten en moeren laten voorzien van de coating, maar u kunt ook standaard producten kopen die van RVNEXUS zijn voorzien. Deze hebben wij op voorraad en kunnen we dus in korte tijd bij u leveren. RVNEXUS bieden we standaard aan in het zilvergrijs, maar het is ook beschikbaar in transparant. Laat het ons weten als u dit wenst, dan kunnen we dit realiseren.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op via +31 (0)78 684 6611. Of door onderstaand formulier in te vullen. Vraag ook eerst een sample aan van moeren met deze coating en laat u overtuigen van de toegevoegde waarde van RVNEXUS.

verstuur uw aanvraag

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Koudlas RVSVreten van RVSVastlopen RVS bouten

RVNEXUS ©