RVNEXUS, zelf ervaren?
Bel: +31 (0)78 684 6611

Neem contact met ons op of vraag een sample aan en test het zelf!

Contact opnemen

Vreten van bouten

Het vreten van bouten kan voorkomen worden door gebruik te maken van RVNEXUS van Kobout. Dit is een coating die aangebracht kan worden op bouten en moeren. Vaak is het al voldoende om het enkel op moeren en borgmoeren aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat u goedkoper uit bent. Het is namelijk ook niet meer nodig om smeermiddelen in te zetten. Dit is ook beter voor het milieu. Doordat er geen smeermiddelen worden gebruikt, werkt u schoon en bespaart u veel tijd.

Vreten van bouten voorkomen met RVNEXUS

Met RVNEXUS voorkomt u het vreten van bouten, maar ook koudlas. U bespaart dus ook veel tijd doordat u geen smeermiddel meer hoeft toe te passen. Kobout is al jaren gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen. Wij weten dus als geen ander wat de gevolgen van koudlas en het vreten van bouten kunnen zijn. Daarom bieden wij nu het unieke RVNEXUS aan. Dit voorkomt beide fenomenen. Een bijkomend voordeel: na jaren van bevestiging zijn de materialen nog steeds demonteerbaar en te hergebruiken.

Vraag meteen een sample aan bij Kobout

Vraag meteen een sample bij ons aan en laat u overtuigen van de voordelen van RVNEXUS. Voorkom vreten van bouten en zorg ervoor dat u ze juist jarenlang kunt gebruiken. Heeft u nog vragen over onze producten of onze bedrijf? Neem dan direct contact met ons op via
+31 (0)78 684 6611. Of door onderstaand formulier in te vullen.

verstuur uw aanvraag

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Vastlopen RVS boutenKoudlas RVS Vreten van RVS

RVNEXUS ©