RVNEXUS, zelf ervaren?
Bel: +31 (0)78 684 6611

Neem contact met ons op of vraag een sample aan en test het zelf!

Contact opnemen

Koudlas RVS

Koudlas van RVS bevestigingsmaterialen kunt u voorkomen door gebruik te maken van het innovatieve RVNEXUS van Kobout. RVNEXUS is een coating die op bouten en moeren kan worden aangebracht. Doorgaans is het voldoende om het aan te brengen op de moeren en borgmoeren. Door deze coating aan te brengen, is het mogelijk om koudlas te voorkomen en worden traditionele smeermiddelen overbodig gemaakt. Het voordeel van RVNEXUS is dat bouten en moeren na jaren van bevestiging nog steeds demonteerbaar en herbruikbaar zijn. Hierdoor hoeft u dus geen nieuwe producten meer te bestellen. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Kobout.

Koudlas aan RVS bevestigingsmaterialen voorkomen

Koudlas aan RVS bevestigingsmaterialen is eenvoudig te voorkomen door gebruik te maken van RVNEXUS. Kobout heeft diverse bevestigingsmaterialen op voorraad beschikbaar die voorzien zijn van RVNEXUS. Wij kunnen deze in korte tijd bij u leveren. Ze zijn allemaal voorzien van een LOT-nummer, waardoor ze eenvoudig te traceren zijn. Wij hebben RVNEXUS uitgebreid getest, waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Wij bieden RVNEXUS standaard in zilvergrijs aan. Op aanvraag kunnen we het ook in een transparante uitvoering leveren.

Vraag een sample aan bij Kobout

Vraag eenvoudig een sample aan en kijk hoe RVNEXUS werkt, en hoe het koudlas aan RVS materialen voorkomt. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)78 684 6611. Of door onderstaand formulier in te vullen.

verstuur uw aanvraag

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Kopervet
Vreten van boutenMoeren met coating

RVNEXUS ©